Voorstellingen

Nachtlawaai

Zes jongeren tonen hoe familiebanden en gesprekken steeds
complexer worden naarmate de maskers van overdag wegvallen.
Kijk toe hoe vermoeidheid op het gemoed van de acteurs speelt.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Met pijn in ons hart delen wij u mee dat de voorstelling Nachtlawaai dit jaar niet meer kan doorgaan. Omwille van de coronamaatregelen en -situatie kunnen wij niet repeteren en is het onduidelijk of we tegen dan kunnen optreden. Maar niet getreurd: we zijn oplossingen aan het zoeken om deze voorstellingen toch nog op de planken te kunnen brengen! Dit zou dan eerder in het voorjaar van 2021 zijn. We houden jullie hiervan op de hoogte!

Wij trekken dit jaar het Stadhuis van Leuven in, waar wij op Erfgoeddag zullen spelen. Tussen talrijke activiteiten door zullen jullie dus de kans hebben om gratis een stuk van Perplex te beleven! Dit vindt plaats op 25 & 26 april. Deze voorstelling wordt gesteund door Erfgoeddag en is hierdoor volledig gratis!

Meer info? Houd dan onze facebook-pagina in de gaten!

Aarzel zeker niet om van deze prachtige dag mee te proeven!

Arno, Inne, Kobe, Luna, Silke en Willem


Echo

Echo is de nieuwe productie van het Zon-team binnen Perplex. Laat je weer meeslepen in een wonderbaarlijk verhaal met pakkende personages. Een theaterstuk om niet te missen…

BELANGRIJKE MEDEDELING

Met pijn in ons hart delen wij u mee dat de voorstelling Echo dit jaar niet meer kan doorgaan. Omwille van de coronamaatregelen en -situatie kunnen wij niet repeteren en is het onduidelijk of we tegen dan kunnen optreden. Maar niet getreurd: we zijn oplossingen aan het zoeken om deze voorstellingen toch nog op de planken te kunnen brengen! Dit zou dan eerder in het voorjaar van 2021 zijn. We houden jullie hiervan op de hoogte!

Auke, Charlotte, Ellen, Tine, Lotte en Bram


Memoire

The best of…

Ad Fundum

Venijn, nijd en afgunst, maar is na een onheilspellende nacht het glas halfvol of halfleeg voor onze vrienden? Een ongeluk komt namelijk zelden alleen…


Zwart op Wit

Is de toekomst al bezegeld? Wat als je kon lezen wat er gebeuren ging? Wat als je de uitkomst van gebeurtenissen kon bepalen met een simpele pen? Liggen al je dromen plotseling binnen handbereik? Hoe ver kan je anderen drijven?