Sponsors

Projecten op poten zetten is altijd veel werk. Helaas komen er buiten dat vele werk ook een pak kosten bij kijken. Denk maar aan SABAM, licht, geluid, huur van een zaal, repetitieruimte… Om deze hele organisatie tot een goed einde te brengen kunnen we uw financiële hulp goed gebruiken. Uw steun kan dat duwtje in de rug zijn dat jong talent nodig heeft!

Bent u overtuigd van onze werking en reikt uw gouden hart naar uw portefeuille? Aarzel dan niet ons sponsordossier te downloaden en ons te contacteren!

SPONSOR WALL OF FAME

MijnLeuven steunt Perplex op meer dan 1 manier. Een stad met met een hart voor studenten en een hart voor Perplex verdient een zeker een plaatsje in onze wall of fame. mijnLeuven


In goede en kwade dagen,
in rijkdom en armoede,
in ziekte en gezondheid,
als blijk van je eeuwige trouw,
daarom willen wij als Perplex verklaren
dat we ons gelukkige mogen prijzen met zo’n geweldige sponsor! Dankje Xpair Communication


Piervenshof steunt ons door dik en dun, maar dun  zal je je niet eten in deze gezellige locatie. Laat je hart verwarmen door zijn uitstraling en zijn betoverende stemming. 


In deze laatste week van shoutouts kunnen we natuurlijk Opendoek Vlaanderen en Brussel niet vergeten. 
Een ❤️ voor theater, zeg dat wel! Zonder hen zouden we niet ver staan🛣.


YOU·P staat ook elk jaar voor ons klaar!
YOU·P is een handige telefoonhouder voor in de keuken, op het toilet, op kantoor…
Zo vergeet je nooit waar je je smartphone hebt gelaten én kan je hem altijd veilig en hygiënisch neerleggen! Wil je meer weten? Bezoek dan zeker eens hun webshop!


KULeuven is meer dan alleen een onderwijsinstelling. Zonder hun steun zou Perplex veel minder zijn! Daarom bedanken we hen graag!