Improplex

BELANGRIJKE MEDEDELING

Met pijn in ons hart delen wij u mee dat de sessies van Improplex dit jaar niet meer kunnen doorgaan. Omwille van de coronamaatregelen en -situatie is het onduidelijk wanneer deze weer van start zullen gaan. Maar niet getreurd: we nemen deze tijd om er later weer extra hard tegenaan te gaan!

Doe jij graag onnozel? Maak je graag plezier? Heb jij altijd al willen leren improviseren? Dan is de nieuwe improvisatiegroep van Perplex iets voor jou!
Vanaf februari organiseren we elke dinsdag een improvisatiegroep. Zo kan iedereen die wil komen meewerken aan zijn of haar improvisatieskills, kunnen we vanalles bijleren van elkaar en het belangrijkste van al: zo kunnen we ons gewoon keihard amuseren!

Interesse maar geen ervaring? Geen probleem! Deze groep is niet alleen bedoeld voor gevorderden, iedereen – met of zonder theater- of improvisatie-ervaring – is welkom!
Commitment issues? Geen probleem! Elke week doen we iets anders, waardoor je zelf beslist op welke dinsdagen je afkomt en welke niet.
Slechte planner? Ook geen probleem! Inschrijven is niet nodig, gewoon binnenwandelen. De enige drempel is die van de deur!
Kom zeker eens langs!

De eerste sessie zal doorgaan op 11 februari van 20u tot 22u in het Stadhuis (Naamsestraat 3, Leuven).

Hou zeker ook onze facebookpagina en het evenement in de gaten voor alle andere toffe evenementen die wij organiseren, zoals workshops en onze voorstellingen.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar perplex@theaterperplex.be .