Sponsors

Projecten op poten zetten is altijd veel werk. Helaas komen er buiten dat vele werk ook een pak kosten bij kijken. Denk maar aan SABAM, licht, geluid, huur van een zaal, repetitieruimte… Om deze hele organisatie tot een goed einde te brengen kunnen we uw financiële hulp goed gebruiken. Uw steun kan dat duwtje in de rug zijn dat jong talent nodig heeft!

Bent u overtuigd van onze werking en reikt uw gouden hart naar uw portefeuille? Aarzel dan niet ons sponsordossier te downloaden en ons te contacteren!

SPONSOR WALL OF FAME

MijnLeuven steunt Perplex op meer dan 1 manier. Een stad met met een hart voor studenten en een hart voor Perplex verdient een zeker een plaatsje in onze wall of fame. mijnLeuven


Jong en eigenwijs, zo zijn we wel bij Perplex. Gelukkig is KBC er om alle jongeren te steunen, inclusief die van ons. Daarom een shoutout naar KBC Bank & Verzekering omdat ze ons de deur naar nog meer mogelijkheden opende!


In goede en kwade dagen,
in rijkdom en armoede,
in ziekte en gezondheid,
als blijk van je eeuwige trouw,
daarom willen wij als Perplex verklaren
dat we ons gelukkige mogen prijzen met zo’n geweldige sponsor! Dankje Xpair CommunicationEen nieuwe sponsor erbij. Georganiseerd, betrouwbaar en ongelooflijk aantrekkelijk. Nee hoor, we hebben het niet alleen over onze leden bij Perplex, maar zeker ook over de merchandise van YOU·P. Get your shit together en kijk eens naar wat You-P te bieden heeft!


Onze schrijvers bouwen aan verhalen, maar onze toneelspelers spelen de pannen van het dak. Gelukkig is er meubelzaak De Kast, onze nieuwe sponsor, die met kennis van zaken zorgt voor een nieuwe herinrichting mochten na ons spetterend spektakel de meubels niet meer te redden vallen.

Laat je in de watten leggen door onze voorstellingen, maar ook door de behandelingen van Voetenwerk en Huidbalans! Geniet van een geweldige service in huiselijke sfeer zodat je des te meer kan genieten van wat Perplex in petto heeft voor jou.


‘De cultuur is wat er overblijft als je alles vergeten bent wat je geleerd hebt’ (∼Selma Lägerlöf). Natuurlijk laten wij u niet vergeten wie onze weg naar de cultuur steunt. De KU Leuven weet immers waar talent te vinden valt.


Piervenshof steunt ons door dik en dun, maar dun  zal je je niet eten in deze gezellige locatie. Laat je hart verwarmen door zijn uitstraling en zijn betoverende stemming. 


Weet je waar Perplex gek van is? Ziek goede sponsors. Zo is LOKO er ook eentje van. Een hart voor de Leuvense jongeren, meer moeten wij niet weten. Check meer projecten die LOKO steunt op hun facebookpagina.


Net zoals Perplex heeft Koning Kevin een hart voor jongeren! Daarom willen we ook hen als gulle sponsor in de bloemetjes zetten. Bekijk ook zeker eens hun facebookpagina of site als je geïnteresseerd bent in hun vakanties en cursussen! Zeker aan te raden 😃


Wij laten van ons horen. Weet je wie nog? Sonara! Een prachtige oplossing voor al je licht💡, geluid🔉 en andere toebehoren💥.


In deze laatste week van shoutouts kunnen we natuurlijk Opendoek Vlaanderen en Brussel niet vergeten. 
Een ❤️ voor theater, zeg dat wel! Zonder hen zouden we niet ver staan🛣.